Az Neumann Társaság blogja a legfejlettebb infokom technológiákról

Jelenből a Jövőbe

Jelenből a Jövőbe

Most kell kriptovalutába fektetni!

2019. augusztus 09. - ferenck

Amikor a kriptovaluták bő tíz éve feltűntek, csak szerencselovagok és spekulánsok fektettek beléjük. A világ azonban megváltozott, kvázi mainstream lett a kriptokereskedelem, több pénzügyi szakember szerint valóban eljött a Bitcoin és a többi virtuális pénz kora.

Mivel ezek a (szédületes tempóban fejlődő) virtuális valuták értelemszerűen nagyon változékonyak, illékonyak, ha befektetni akarunk, célszerű csúcstechnológiás eszközökkel és könnyen kezelhető appal rendelkező kereskedőplatformot, például az eTorot használni hozzá.

kripto0.jpg

Mike Alfred, a Digital Asset Data vezetője szerint a bitcoin életünk legfontosabb vagyontárgya, és minden befektetőnek portfoliója 5 százalékát erre a pénzre kellene szánnia.

David Tawill, a Maglan Capital elnöke 2-3 százalékot javasol.

kripto.jpg

Mark Mobius, a Templeton csoport vezetője korábban csalásnak nevezte a Bitcoint, de mára megváltozott a véleménye, mert a kriptopénz „él és remekül van”, és a jövőben sem lesz másként.

A 2007-ben indult eToro a pénzpiacok mindenki számára történő megnyitásával igyekszik demokratizálni a befektetéseket. Jelenleg kriptokereskedésre összpontosít, lehetővé téve, hogy a befektetők a 14 legnépszerűbb virtuális pénzből (Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash, Stellar Lumens, NEO, EOS, Cardano, IOTA, TRON, Zcash) állítsanak össze változatos portfoliókat.

Az eToro igazi közösségi kereskedőplatform; befektetők ugyanúgy léphetnek kapcsolatba és kommunikálhatnak egymással, oszthatnak meg vagy gyűjthetnek ismereteket, tippeket, stratégiákat, mint a közösségi médiában. A piaci trendek az app hírfolyamán valósidőben követhetők, személyes üzenetekből „híváslisták” állíthatók össze, a „virtuális portfolió” funkcióval stratégiákat gyakorolhatunk be.

A kereskedésben több lehetőség közül választhatunk. Ha magunk akarjuk csinálni, manuálisan adunk-veszünk. Ha segítségre van szükség, az eToro befektetési gépszakértői (CryptoPortfolio) a legjobban teljesítő virtuális pénzekből állítják össze a portfoliónkat.

A kettő közé a félig manuális, félig automata CopyTrader funkciót akarják betenni. A platformon mi hasonlítjuk össze a kereskedéseket, míg a program valósidőben utánozza ezeket a tevékenységeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://jelenbolajovobe.blog.hu/api/trackback/id/tr814999338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása